Dimension Experts

Zin in een lange reis, het avontuur tegemoet, naar de mooiste plekjes van de wereld? of er even tussenuit, kort en krachtig?

Wat u ook kiest, reizen wordt pas echt genieten bij Dimension Travel Experts. Wij zijn bekend met alle denkbare bestemmingen en staan garant voor de beste service en de fraaiste accommodaties. Kwaliteit op reisgebied, een ongekende service, geen teleurstellingen en 'waar voor uw geld'.

Maar wij bieden meer!

Een vlucht boeken kunt u bij elk reisburo of zelfs online. Wij gaan graag een stapje verder door samen met u een volledige reis op maat te planen. Dat is de specialiteit van Dimension Travel Experts. Kennis, ervaring en service staan bij Dimension Travel Experts​ voorop. Uw tevredenheid is ons uitgangspunt, dat verklaart onze groeiende klantenkring. Tevreden klanten waarvan we er dan ook veel jaarlijks terugzien.

Wij staan u graag persoonlijk te woord en wij helpen u graag om de reis te vinden die het beste bij u past. Neem contact met ons op. We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend advies.

Onze partners

Reisorganisaties
Vacansoleil
Thomas Cook
Meier’s Weltreisen
Tjaereborg
Oad Reizen
Jahn Reisen
Tenzing Travel
Olimar Reisen
Airtours
ITS
VIP Selection
Holland International
FTI Touristik
Dertour
Neckermann Reizen
Vrij Uit

1-2-Fly
Öger Tours
TUI
Alltours
Schauinsland Reisen
SRC Vakanties
Travel Trend
Aida Cruises

Vliegmaatschappijen
Airberlin
TUIfly
Jetair

Overige partners
Europeesche Verzekeringen