Dimension Experts

Shirley Yerna

Ik ben Shirley Yerna. Al meer dan 20 jaar heb ik de reiswereld mogen ervaren en beleven dankzij mijn werk bij zeer gerenommeerde reisbureaus in Maastricht  

Ik heb meerdere Aziatische landen, het Caraïbisch Gebied, Afrika en zowel Noord- als Midden Amerika mogen zien en beleven, maar ook meerdere Europeesche steden en strandbestemmingen. Oftewel heeft u interesse in een verre bestemming, stedentrip, cruise of heerlijke strandbestemming in Europa, ik ben van alle markten thuis J

Waar wordt ik enthousiast van? Een reis vinden die het beste bij uw wensen past! Dat kan op elk gewenst tijdstip; bij u thuis, op locatie, telefonisch of per mail. Makkelijk toch? En voor al dit gemak betaalt u niks meer dan wanneer u via een reisburo of internet boekt.

En de service stopt niet alleen bij het vinden van de meest geschikte vakantie.

Ook vele extra’s zoals het boeken van een parkeerplaats of hotel bij de luchthaven, zitplaatsreservering, visums regelen of het online inchecken van de vlucht behoren tot de mogelijkheden.

Oftewel, ik regel uw reis van A tot Z….


De meeste gerenommeerde reisorganisaties

Doordat ik ben aangesloten bij Dimension Travel Experts werk ik met de meeste gerenommeerde Nederlandse, Belgische en Duitse reisorganisaties.
 

Shirley Yerna
Tel (NL): +31 (0)6 - 15 27 40 35
E-mail: shirley@dimension-experts.com


Contact opnemen

Bent u op zoek naar een vakantie op maat?
Graag bespreek ik de mogelijkheden met u.
Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Neem contact op


Terug naar het overzicht