Monique Beunen

GET INSPIRED, REIZEN IS MIJN PASSIE EN DEZE DEEL IK GRAAG DOOR VOOR JOU DE PERFECTE OPMAAT REIS TE VERZORGEN.
Omdat ik zelf al heel veel gezien heb van de wereld en nog steeds op ontdekkingstocht ben kan ik veel uit eigen ervaring met je delen. Ik ben onder andere gespecialiseerd in Wintersport reizen, Golf reizen, Cruises, op maat gemaakte rondreizen over de hele wereld, strandvakanties en luxe vakanties.

HOE GAAT JOUW VAKANTIE ERUIT ZIEN?
Waarom, hoe of waar je op reis wil, ik heb altijd passende ideeën voor jou.

JOUW VAKANTIE ZOALS JIJ DAT WILT?
Het is jouw vakantie en ik neem graag de tijd om naar jouw te luisteren, naar WAAROM, met welke BELEVING en op welke MANIER jij met vakantie wilt. Dus of je nu een villa in de Provence, een kook workshop in Toscane, je New York wilt ontdekken, the BIG FIVE in Afrika van dichtbij wilt fotograferen of je DROOM cruise in de Caraïben wilt maken, ik zorg er niet alleen voor dat het gaat gebeuren voor je, maar meer nog, dat je het nooit meer gaat vergeten.

WANNEER SPREKEN WE AF?
Ik weet als geen ander dat het leven snel gaat en we allemaal weinig tijd hebben. Daarom moet jij juist met vakantie. Ik heb de mogelijkheid om afspraken te maken die buiten kantoortijden vallen. Wil je avonds of in het weekend of op andere tijden afspreken?
Ik maak tijd om met jou jouw perfecte vakantie voor te bespreken!

Ik ben aangesloten bij Dimension Travel Experts. Ik kan daardoor veilig en gegarandeerd unieke reizen en prijzen aanbieden van alle bekende luchtvaart, tour en Cruise maatschappijen en kan accommodaties aanbieden die perfect zullen aansluiten voor jouw specifieke wensen. 

Omdat jij graag reist, werk ik altijd in afstemming met de jouw, zodat jij het  beste uit je vakantie kunt halen. Mijn klanten ontvangen altijd persoonlijke en belangrijke informatie over hun reis en bestemmingen.

Monique Beunen

Monique Beunen

Tel: +31 (0)6 27013685

E-mail: monique@dimension-experts.com

 Contact opnemen

Bent u op zoek naar een vakantie op maat? 
Graag bespreek ik  de mogelijkheden met u.
 Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Neem contact op