Mariëlle Cransveld

Mijn naam is Mariëlle Cransveld en ik ben persoonlijk reisadviseur. Door mijn passie voor reizen en enkele jaren ervaring bij een gerenommeerd reisbureau kan ik u uit eigen bevinden perfect adviseren.

Ik heb al verschillende landen en continenten kunnen bezoeken en echt kunnen beleven. Of u nu interesse heeft in een stedentrip of in een op maat gemaakte reis (zelf samengesteld), in een strandvakantie of een cruise, ik ben van alle markten thuis om u te kunnen informeren en adviseren. Door het enorme aanbod van zowel binnenlandse als buitenlandse reisorganisaties, zal ik voor u de beste reis, voor de perfecte prijs uitzoeken. 

Graag verzorg ik uw reis op een moment dat u het beste uitkomt, dit kan per email, telefonisch of gezellig onder het genot van een kopje koffie bij u thuis of op locatie. Dit kan door de dag maar natuurlijk ook in de avonduren. Ook ben ik voor u bereikbaar tijdens en na uw reis voor ondersteuning of advies. Persoonlijk advies betekent zeer zeker niet dat u meer betaald dan als u via internet of bij een reisbureau boekt.Mariëlle Cransveld


Tel: +31 (0) 6 18513556
E-mail: marielle@dimension-experts.com


Contact opnemen

Bent u op zoek naar een vakantie op maat? 
Graag bespreek ik  de mogelijkheden met u.
 Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Neem contact op


Terug naar het overzicht