Dimension Travel Experts

De bij Dimension Travel Experts aangesloten reisadviseurs (ZRA’s) zijn zelfstandige ondernemers die een eigen klantenbestand onderhouden en verder uitbouwen. Met Passie voor reizen, en puttend uit uitgebreide toeristische kennis boek je na het geven van een uitgebreid advies voor jouw klanten een reis die perfect aansluit aan hun wensen.

 

Dimension Travel Experts is als onderdeel van Reisburo Crombag een reisorganisatie met meer dan 45 jaar ervaring in het samenstellen en verkopen van reizen. Gezien de ligging in het uiterste zuiden van Nederland, in Zuid- Limburg direct aan de Duitse en Belgische grens, werken wij al vele jaren samen met alle gerenommeerde Nederlandse, Belgische en Duitse touroperators en reisorganisaties. Uiteraard hebben wij ook een uitgebreid netwerk van agenten (incoming agents) wereldwijd. Daarnaast hebben wij een eigen IATA licentie in huis voor het boeken van lijndiensttickets en contracten met diverse maatschappijen voor autohuur, cruises en reisverzekeringen. Alle bij Dimension Travel Experts aangesloten reisadviseurs werken onder één ANVR- en SGR nummer.

 

Als reisadviseur bezoek je jouw klanten op afspraak of je ontvangt ze thuis in jouw “home travel agency” voor het geven van reisadvies en het boeken van reizen. Dimension Travel Experts zorgt dat jij als reisadviseur beschikt over alle tools die je nodig hebt om jouw klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren en reizen te verkopen. Denk hierbij aan een snelle PC, moderne professionele zoek- en boeksystemen, reisbrochures, drukwerk etc.

 

Als zelfstandige reisadviseur aangesloten bij Dimension Travel Experts sta je er uiteraard niet alleen voor. Je maakt deel uit van een goed samenwerkend team met allemaal hetzelfde doel: zoveel mogelijk tevreden klanten. Wij zorgen voor de nodige ondersteuning waar dat nodig is, zodat de reisadviseurs kunnen doen waar ze goed in zijn: het adviseren en verkopen van reizen. Je hebt dus de zelfstandigheid die je zoekt en alle voordelen van een team die je wellicht nog kent vanuit een eerder dienstverband in een reisbureau. Op ons servicecenter in Heerlen werken mensen die net als jij uitgebreide reisbureau ervaring hebben en begrijpen waar jij als ZRA en de klant behoefte aan heeft. Tevens zorgt het servicecenter voor back-up tijdens bijv. jouw vakantie.

 

Droom jij al jaren van een eigen reisbureau met jouw zelf gekozen naam, wellicht kunnen wij jou helpen deze droom waar te maken. Bij Dimension Travel Experts is het nl. Ook mogelijk om te werken onder je eigen naam bijv.  Saskia’s Travel shop, maar dan wel met alle voordelen van Dimension Travel Experts.

 

Wij als Dimension Travel Experts streven naar zoveel mogelijk tevreden klanten en een prettige werksfeer voor al onze medewerkers en bij ons aangesloten ZRA’s.

 

 

Verdiensten

Jouw verdiensten als reisadviseur zijn volledig omzetafhankelijk. Uiteraard krijg je een vastgesteld percentage aan commissie over de verkochte producten.

 

Kosten

Wij handteren geen entreekosten en geen maandelijkse terugkerende fee, wij vragen alleen commitment.

 

Door de lagere kosten en hogere verdiesten is jouw netto marge per verkochte reis bij Dimension Travel experts hoger dan bij vergelijkbare organisaties.

 

Waarin onderscheidt Dimension Travel Experts zich van de andere organisaties:

· Geen opstart- en maandelijkse kosten.

· Kennis van de zowel de Nederlandse als de Belgische reismarkt.

· Eigen agentschappen bij de grote Nederlandse, Belgische en Duitse reisorganisaties.

· Hogere commissies bij metname de Duitse touroperators dan bij de meeste andere ZRA organisaties, omdat wij eigen agendschappen hebben bij deze touroperatord en niet “onderboeken” bij Schmetterling en RTN.

· De mogelijkheid om te verkopen onder je eigen naam.

 

Neem contact met ons op als je graag meer wilt weten over onze formule.

·